Glassoorten in Heemskerk

Isolatieglas, draadglas, figuurglas en gelaagd glas: dit is een kleine greep uit de vele soorten glas in Heemskerk die 0800 Glashandel u kan leveren. Wij hebben vele glassoorten op voorraad en hebben uitstekende afspraken met leveranciers in de regio, waardoor we in Heemskerk en in de omgeving van Heemskerk aan vrijwel alle glassoorten kunnen komen. Ook kunnen wij glas in onze werkplaats direct op maat snijden, zodat we voor iedere situatie een passende glastoepassing kunnen realiseren. Weet u niet precies welke glassoort het meest geschikt is voor uw situatie? Onze vakmannen informeren u graag. Zo kunnen wij u alles vertellen over bijvoorbeeld floatglas, spiegels, gelaagd glas, draadglas, brandwerend glas, figuurglas, isolatieglas, gehard glas, hardglazen deuren, hardglazen douchewanden en keukenachterwanden.

Ruim assortiment glassoorten

In Heemskerk en in de omgeving van Heemskerk leveren wij u glassoorten van topkwaliteit. We maken dan ook alleen gebruik van de beste producten en materialen. Bij ons bent u verzekerd van glaswerk dat jaren meegaat! Onze glassoorten voldoen allemaal aan de gestelde normen. Bent u op zoek naar isolatieglas? Naar glas voor een tussenwand in uw bedrijf? Of naar designglas voor in uw voordeur? U kunt het allemaal vinden bij ons glasbedrijf in Heemskerk, in de beste kwaliteit.